26 de ani in cateva cuvinte

Desi ABD Computer s-a infiintat in anul 1996, ideea a incoltit in mintea lui Samir Ilie Rusu in anul 1995, pe atunci proaspat absolvent al Colegiului Electronic din Bucuresti.

Totul a inceput ca o simpla joaca, din pura pasiune pentru tehnologie. Ca un chirurg in sala de operatie, acesta asambla calculatoare. Si tot asambla, si tot asambla, pana cand, uitandu-se in jurul sau, a constatat ca a dobandit un stoc intreg.

Neavand spatiu de depozitare, cea mai buna solutie era sa incerce sa le vanda. Si asa s-au facut primele vanzari pentru ABD Computer, prin intermediul anuntului telefonic.

Vazand ca oamenii din jurul sau au fost foarte receptivi la ideea lui de a oferi tehnologie la preturi accesibile tuturor, in jurul anului 2000 Samir s-a gandit sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind spre vanzare si monitoare.

Si astfel, urmandu-si pasiunea si tinand cont de cerintele pietei, Samir Ilie Rusu si-a fixat o misiune: de a deveni unul dintre cei mai importanti jucatori din industria IT Hardware din Romania.

Punandu-si in joc caracterul impecabil, Samir a reusit sa aduca ABD Computer in topul preferintelor pietei din Romania si nu numai.

A transformat calitatile sale, precum profesionalismul, pasiunea si daruirea in valorile companiei, valori care au adus impreuna oameni cu aceeasi viziune, cu acelasi tel: de a deveni cei mai buni.

In ciuda faptului ca a inceput cu un singur angajat, ABD Computer numara acum peste 30 de angajati, peste 30 de persoane dedicate care au un singur scop, acela de a satisface orice nevoie de echipament IT a clientului, acela de o oferi profesionalism si promptitudine in livrarea serviciilor.

Astazi, ABD Computer este recunoscut ca fiind unul din principalii actori pe scena industriei IT, oferind produse refurbished de calitate superioara, produse din gama business, apartinand producatorilor de top, printre care se numara HP, DELL si Lenovo.

Astazi, pentru Samir Ilie Rusu, pentru echipa ABD Computer, nu exista “nu se poate”.  Intotdeauna vor veni in preintampinarea nevoii de tehnologie accesibila oricui.

Intotdeauna va exista calculatorul sau laptopul care va satisface pana si cea mai riguroasa cerinta a clientului. Iar echipa ABD Computer va fi cea care va vinde clientului produsul prea mult dorit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s